Møt Josephine Angelo – Engineering System Specialist- DCC.

Hun har jobbet i Draga siden 2020. Josephine opplevde å bli arbeidsledige i de dårlige tidene i oljebransjen. Hun fikk mulighet til å komme tilbake på rett spor da hun ble ansatt i Draga via NAV. I dag har Josephine fast stilling, og utvikler seg raskt gjennom god opplæring fra kollegaer.

I Draga har hun ansvar for kontinuerlig oppdatering av de tekniske tegningene som offshore- arbeidere bruker på plattformene. Dette er en komplisert prosess, og kan forklares slik:

«Offshorearbeidere endrer fysiske ting på plattformen hele tiden, for eksempel trenger plattformer ofte nye kabler. Offshore arbeiderne sender kable-endring via tegninger (redline) til land for oppdatering – via SAP. SAP er ingeniørenes form for Dropbox . Draga henter tegningene som ligger i SAP, oppdaterer endringer, og laster de tilbake i SAP. Josephine sjekker oppdateringene, og gir beskjed til offshorearbeiderne, som deretter godkjenner oppdateringene. Når oppdateringene blir godkjent av offshore arbeiderne får Josephine melding, og setter tegningsstatus til ferdig –tegningen er nå up to date».

I fremtiden tror hun Draga vil være svært suksessfull, og vil være involvert i mange forskjellige prosjekter. På fritiden er hun glad i å gå på tur med famille og venner i vakker norsk natur. Hun setter også pris på film med familien, hagearbeid og shopping. Hun liker å holde seg i form med svømming, og et slag badminton.

 

Share