Undercover City Games

For oss i Draga er det viktig med teambulding. Vi har to kontorer i Norge, et i Sandefjord og et i Stavanger. Den fysiske avstanden er stor, og det er ekstra hyggelig å møtes. Denne gangen valgte vi å reise til Gdansk i Polen. Vi bodde på Hotell number one, litt i utkanten av sentrum.  Det tok 10 minutter å gå til den gamle delen av byen. Flere av oss hadde vært i Gdansk flere ganger før, så vi hadde noen egne guider. En av aktivitetene  var “Undercover City Games“. Her skulle vi være hemmlige agenter. Vi ble sendt rundt i byen med kart for å finne ledetråder, og hemmlig informasjon. Vi delte oss inn i tre lag. Konkuranseinnstinktet ble tent! Nå var det om å gjøre å løse alle oppgavene, og komme seg først tilbake til mål. Vi hadde en og en halv time på oss. Dersom vi rakk fristen fikk vi bonuspoeng. To av lagene hadde kjentpersoner, og trengte  ikke å bruke kartet så mye. Lag  3 måtte virkelig støtte seg til kart og kompass, uten å være stødig på verken nord eller sør. En av oppgaven var å løse en kode ved å oversette en tekst på en statue fra polsk og finne en tallkode. Lag 3 fant statuen og tok med seg ledetråden, en stein med juletre på, men rakk ikke å løse koden på den siste oppgaven. De prioriterte å gå i mål for å ikke miste bonuspoeng. Ved målgang viste det seg at lag 3 hadde vært ved feil statue, og ledetråden – steinen var ingen ledetråd! Vi fikk oss en skikkelig god latter! Dette var en morsom måte å samarbeide på, samtidig som vi ble kjent i Gdansk.

Kulinariske opplevelser

Polen har bydd på gode matopplevelser. Den første kvelden var vi på Gvara. En liten hyggelig resturant med utrolig god mat, og god service! Dagen etter besøkte vi Mandu, kanskje Polens beste pirogsted. Her kunne vi se inn på kjøkkenet hvor pirogene ble lagd. Siden vi var 15 stykker hadde vi forhåndsbestilt mat. Så fort vi var på plass tok de drikkebestilling, og maten kom på løpende bånd. Piroger er svært mettende, så da desserten kom, og det var det største eplepaistykket vi noen gang har sett, satt latteren løst. Heldigvis var paien ikke så kraftig som den så ut til, siden halvparten var marengs. Allikevel ble vi så mette at flere ikke orket mer mat den dagen.

Hovedmiddagen spiste vi hos Eliksir. Vi ble hentet på hotellet, og kjørt til resturanten. Her hadde de forberedt sin 7 retters “tasting meny” med tilpassende drinker. Vi fikk prøve sabling av polske bobler. De lagde is med nitrogen ved bordet. Kelnerene brukte hvite hansker, og stod parat til å servere oss hele tiden.

Fritid

Vi fikk også tid til shopping, spa, massasje, trening, og museum-besøk. Noen våget seg opp i tårnet i kirken, men det skal sises at det var ganske smalt, bratt og litt skummelt.  Hotellet hadde tilknyttet spaavdeling med svømmebasseng, boblebad og badstuer. Flere av oss tok massasje, både sports-massasej, par-massasje, hodebunn- massasje og fot-massasje. Alle var fornøyde med massasjen!

Alt i alt en flott tur! Vi gleder oss allerede til neste gang!

 

Share