Jeg begynte som teknisk tegner (Cad Operator), og har jobbet med det i 2 år. I 2021 fikk vi et stort digitaliseringsprosjekt, hvor jeg hadde ansvar for all skanning av papirdokumentasjon fra flere store installasjoner.  Jeg scannet flere tusen dokumenter. Det er en av de beste arbeidsoppgaven jeg har hatt i Draga, og jeg håper vi får mange flere slike oppdrag. Å jobbe i Draga er spennende og utfordrende. Jeg har forskjellige arbeidsoppgaver, og lærer nye ting hver eneste dag. I Draga opplever jeg et godt kollegialt miljø, som jeg setter veldig stor pris på. Jeg har stor tror på at Draga vil vokse seg større innen de neste 5 årene. På fritiden liker jeg best å være hjemme. Min store hobby er planter, noe som jeg bruker mye av fritiden min på. Jeg har også en perserkatt, som trenger kos og stell.

Foto: Ole Laget

Share